Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ(ν) είναι

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ(ν) είναι
Ένα πνευματικό καταφύγιο για την διάσωση της απειλούμενης ελληνικής ταυτότητας και ιδιαιτερότητας. Μια τράπεζα που συλλέγει και καλλιεργεί γνήσιους ελληνικούς πνευματικούς σπόρους για να τους προφυλάξει από υβρίδια και μεταλλαγμένα, από δήθεν και μεταμφιεσμένα.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ(ν) είναι
Μια φρυκτωρία στην Κατεχόμενη -από τους κερδοσκοπικούς οδοστρωτήρες της Παγκοσμιοποίησης- Ελλάδα. Ο μόνος «-ισμός» που αποδέχεται σαν αδιαπραγμάτευτο και αυταπόδεικτο αξίωμα είναι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ(ν)
αναζητάει και ανασταίνει λησμονημένες, διαχρονικές, ελληνικές αξίες και πτυχές και αλιεύει μορφές έκφρασής τους στο σύγχρονο κόσμο.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ(ν)
πιστεύει ότι ο σπουδαιότερος εχθρός του Ελληνισμού είναι ο κακός του εαυτός … Οι εφιάλτες, οι κερκόπορτες, ο ραγιαδισμός, η ξενομανία, ο ωχαδερφισμός του…

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ν)
αγκαλιάζει με στοργή το καταληκτικό «ν» που από ανοησία και άγνοια απεμπολήσαμε και συμβολίζει για να θυμίζει αυτό το ελληνικό ατόπημα με την παρένθεση.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ(ν)
επιθυμεί εκλεκτή παρέα. Γόνιμη και ουσιαστική. Ποιο σωστά, επιθυμεί την θεία κοινωνία στο ελληνικό μυστήριο και τον επαναπροσδιορισμό της ελληνικότητας στον καιρό της επελαύνουσας παγκοσμιοποίησης…

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ(ν) ανήκει
1. Στις γεωγραφικές συντεταγμένες της κοιτίδας Ελλάδας και τις πνευματικές-πολιτισμικές συντεταγμένες της οικουμενικής της επικράτειας.

2. Στην δημιουργό του

 

(Δεν ανήκει: στη δεξιά, στην αριστερά, στο κέντρο, στο περιθώριο, στην Ανατολή, στην Δύση, στον Βορρά, στον Νότο, στα κόμματα, στις θρησκείες, στα δόγματα, στις πάσης φύσεως πινακίδες, οργανώσεις, ρεύματα…)

Ιστοτέλεια

1ο Έτος Κατοχής 2010

  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: